Wij zijn fanatieke sporters die gemiddeld 5 keer in de week te vinden zijn in de sportschool. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring en kennis over gedaan over de werking van het lichaam en ook de voeding. Graag willen wij deze informatie delen met onze bezoekers. Voor persoonlijk advies zijn wij ook te benaderen, omdat elk lichaam verschillend is.

Het is belangrijk om te blijven variëren met eten. Post-workout.nl wil de bezoeker door middel van kennis en ervaring informatieve blogs en/of artikelen aanleveren. Dat is niet het enige doel, ook worden er maandelijks recepten geplaatst onder de maaltijdenpagina. Deze maaltijden kan je helpen om te blijven variëren met eten. Het doel van deze website is uiteindelijk om de lezer te informeren, inspireren en aan te zetten tot “doen”. De website zal met name gaan over de post-workout en alles wat bij een post-workout komt kijken. Er zal ook tijd besteed worden aan de pre-workout, omdat deze met elkaar te maken heeft

Voor het trainen nemen sporters een goede gebalanceerde maaltijd. Deze maaltijd geeft ze energie, maar zorgt ook voor dat de reserves uit het lichaam worden opgenomen. De maaltijd is gebaseerd op wat ze verwachten te verbranden en niet een uit de lucht gegrepen hoeveelheid is. Denk bijvoorbeeld aan eiwitten, vitamines en mineralen, maar ook aminozuren(voor de transport van energie naar je spieren). Een pre-workout wordt gezien als supplement. Na het sporten moet je je lichaam weer voorzien van nieuwe eiwitten (zorgen voor spiermassa) vitamines en mineralen (voor de werking van processen in je lichaam) aangevuld worden, de post-workout.

“If motivation is the key, you only have to let him in!”

Motivation